TKO JE TKO

Tamara Brščić

voditeljica financija i javne nabave

Rođena 27. srpnja 1973. godine u Puli, gdje je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, smjer financije i računovodstvo. Od 2008. godine zaposlena u Javnoj ustanovi Pula Film Festival na radnom mjestu voditeljice Financija, javne nabave i prodaje. Od malena prati festivalske projekcije (više ne preskače ogradu) i svake im se godine jednako raduje.

Simon Furčić

izvršni producent

Rođen je 15.09.1989. godine u Puli. 2012. godine završio Stručni studij elektrotehnike, a 2015. godine diplomirao Poslovnu ekonomiju – smjer Management i poduzetništvo. Naredne godine se zaposlio na stručno osposobljavanje u Javnoj ustanovi Pula Film Festival te narednih 6 godina, osim u organizaciji samog festivala, sudjeluje i u organizaciji manifestacija kao što su Advent u Puli, Dan Grada Pule, Dođi u grad te svih ostalih popratnih programa Ustanove.

Jasmina Joldić

blagajnica Kina Valli

Od 2006. godine zaposlena tijekom cijele godine u Javnoj ustanovi Pula Film Festival. Iste godine počinje i s radom na festivalskoj blagajni. Otvaranjem prostora za informiranje i prodaju dodijeljeno joj mjesto voditeljice festivalskog Info punkta. Navedene dužnosti obavlja do danas.

Marko Jovan

kinooperater

Od 2002. godine radi kao kinooperater u tadašnjem Kinematografu Internacional 1907. (kino Zagreb u Puli). Dolaskom novih digitalnih medija i tehnologije, znanje i iskustvo stjecao je na raznim edukacijama i tečajevima u sklopu Javne ustanove Pula Film Festival. Od 2008. godine obavlja posao kinooperatera u Kinu Valli kroz cijelu godinu, a za vrijeme trajanja Pulskog filmskog festivala na različitim festivalskim lokacijama.

Marina Majetić

izvršna producentica

Rođena u Zadru 1989. godine. Srednjoškolsko i fakultetsko obrazovanje završeno u Puli. S radom na Festivalu započinje kao hostesa 2004. godine. Od 2012. radi kao asistentica u odjelu za goste za vrijeme trajanja Festivala. S cjelogodišnjim radom u Ustanovi započinje početkom 2016. godine na mjestu tajnice, a od 2018. godine u odjelu produkcije.

Sandra Petrović Dishpalli

voditeljica marketinga

Diplomirala na Muzičkoj akademiji Pula, smjer glazbena kultura te studirala na znanstvenom i stručnom magistarskom studiju smjera marketing menadžmenta pri Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Na Festivalu je 2004. radila kao voditeljica smještaja, akreditacija i protokola, 2005. kao voditeljica protokola, a od 2009. je voditeljica marketing odjela.

Sanela Pliško

poslovna tajnica i glasnogovornica

Rođena 1979. godine u Puli, gdje je završila osnovnu i srednju školu te diplomirala na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Diplomirala je na temu „L’istrioto in famiglia“ te je profesorica talijanskog jezika i književnosti. Od 2006. godine radi u Javnoj ustanovi Pula Film Festivala.

Suzana Požgaj

voditeljica općih poslova

Zaposlena u Javnoj ustanovi Pula Film Festival od 2003. godine. Prvo festivalsko iskustvo stekla je kao asistentica savjetnika za marketing, nakon toga obavljala je poslove tajnice te poslovnog tajnika. Dugi niz godina vodila je logistiku, ured za goste, protokol, prodaju, a trenutno je na poziciji voditeljice općih poslova i protokola.

Barbara Sintić Uhač

izvršna producentica

Od 2009. do 2012. godine radi kao asistentica na Pulskom filmskom festivalu, u sklopu Ureda za goste, gdje koordinira smještaj filmskih ekipa Nacionalnog programa. Od 2013. djeluje kao koordinatorica Ureda za goste, organizira smještaj članova Ocjenjivačkih sudova i VIP gostiju Festivala. Od 2018. godine je voditeljica Ureda za goste.

Nataša Šimunov

voditeljica Kina Valli i ind. programa

Rođena je u Pulil 1983. godine Svoj festivalski je gradila još od studenstskih dana volontiranjem na brojnim filmskim festivalima, a na Pulskom filmskom festivalu je zaposlena od 2008. godine. Počela je kao asistentica produkcije, prošla brojne funkcije od koordinatorice programa do  producentice Festivala, a danas u sklopu ustanove vodi Kino Valli i  industrijski program Festivala.

Sergej Turčinov

voditelj tehnike

Rođen u Puli u davnim osamdesetima, gdje završava srednju školu i fakultet Politehnike. Glavni krivac za sve vezano uz tehniku i logistiku festivala. U slobodno vrijeme ako ne gleda neki SF film ili seriju, kopa po bespućima interneta i traži dobru mjuzu. No, ako ga pitate u posljednjih godinu dana, s tikom u desnom oku odgovoriti će da radi barku. Životna motivacije mu je pronaći pitanje na odgovor 42.

Tina Zenzerović

asistent u odjelu financija, javne nabave i prodaje

Rođena 1980. u Puli, nakon ŠPUD-a studirala Modni dizajn u Zagrebu. Igrom sudbine završila u prodaji i financijama, preko knjiških do filmskih. Na Festival prvi put stigla 2010., ostala nekoliko sezona te se s veseljem vratila 2019.  Utjehu nalazi u knjigama, biljkama i lošim forama.

Robert Zuban

kinooperater

Radi kao kinooperater 23 godine. Projicirao filmove u pulskim kinima, Areni, Istarskom narodnom kazalištu i Motovunu. Počeo je sa 35 mm projektorom, dok od 2013. godine radi sa digitalnim. Tijekom cijele godine radi kao kinooperater u Kinu Valli.

Antonio

asistent voditeljice kina i koordinatora programa Film u školi (FUŠ)

Rođen 1996. godine u Puli gdje završava osnovnu i srednju školu, a diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. S radom na festivalu počinje 2022. godine kao asistent u produkciji i koordinator volontera, nakon čega prelazi u Kino Valli na poziciju asistenta voditeljice kina i koordinatora programa Film u školi (FUŠ) gdje se nada provesti zelenu tranziciju kina.
Skip to content