Glazbeni

Subota 16.07, 22:30 u Circolu

JAN PLEXY

Jan je ljubitelj glazbe od najranije životne dobi i čovjek koji ju sluša s opažanjem. Pokreće ga konstantna želja za otkrivanjem novih zvukova bilo da se radi o plesnoj glazbi ili onoj koja se sluša ležeći. Prikupljene audio zapise već 20 godina u ulozi dj-a uživa nesebično dijeliti s publikom raznih profila, pružajući glazbeno iskustvo prilagođeno vremenskim i prostornim okvirima svojih nastupa.

Nedjelja 17.07, 22:30 u Circolu

SURFERS DE LOUNGE

Surfers De Lounge čine dvojica iskusnih glazbenika Sandro Pettener i Dražen Dobrila. Dijeleći sličan glazbeni svjetonazor, Pettener i Dobrila prvi put su se u zajedničkom projektu okupili pred gotovo 20 godina. U kombinaciji s raznim DJ-evima, Pettener na saksofonu i Dobrila na električnoj gitari godinama su nastupali zajedno diljem Istre, Kvarnera, ali i šire. Danas, u nešto izmijenjenoj postavi (Dobrila za DJ pultom, a Pettener na saksofonu), ovaj duo zvuči bolje nego ikad ranije, odašiljući svojom kombinacijom elektronske i žive glazbe pozitivne vibracije te stvarajući opuštenu i vedru atmosferu među

publikom. Zbog kvalitetne suvremene glazbe, kao i zbog svoje glazbene širine i fleksibilnosti da se prilagode raznim situacijama, Surfers De Lounge su idealan izbor za popodnevne i večernje programe u lounge, cocktail i wine barovima, za house partyje u noćnim klubovima ili na oper-air eventima, za ekskluzivne manifestacije poput raznih vinskih degustacija, urbanih festivala, promocijskih iii medijskih evenata, pa i za modne revije, moderna vjenčanja, business evente i slično.

Ponedjeljak 18.07, 22:30 u Circolu

MR. M

Emanuel Majetić aka Mr.M član je pulskog Arboretum Kolektiva. Rođen u Puli 1993. godine, već kao dijete otkriva strast prema glazbi te upisuje glazbeni vrtić nakon kojeg muzičko obrazovanje nastavlja u glazbenoj osnovnoj školi svirajući violinu. Nakon srednje škole obrazovanje nastavlja na smjeru Audio inženjeringa na učilištu za edukaciju multimedijalnih inovacija (EMI) u Zagrebu, gdje upotpunjuje svoje znanje o audio opremi. Kroz nova iskustva njegov interes postaju novi načini izvođenja glazbe. Prva festivalska iskustva potaknula su njegov interes prema svijetu Dj-a. 2013. godine prvi puta priključuje se Arboretum Kolektivu i ostvaruje svoje prve DJ nastupe. Veliki je fanatic za funkom, discom i soulom koje vrijedno sakuplja na vinilyma. Nastupao je na lokalnim i regionalnim festivalima

kao što su Outlook, Dimensions, Seasplash, EXIT Festival, Arboretum Festival, Visualia Festival, Pula Film Festival i brojnim drugim. 

Utorak 19.07, 22:30 u Circolu

TEDDY LEE

Aktivan na sceni duži niz godina, a kao selektor i dj od 2004. godine. Sam za sebe prije će reći da je kolekcionar no DJ. Njegove šarene selekcije i dj setovi obuhvaćaju širi raspon glazbenih stilova koji naravno ovise o mjestu, publici i atmosferi.

 

Srijeda 20.07, 22:30 u Circolu

JULIE (ROOTS DAUGHTERS)

Julie svoje glazbeno putovanje počinje u 90ima – uzimajući roditeljima CD-e! Odrasta uz hip hop, jazz, funk, bossu, triphop i reggae. Dok su njeni vršnjaci slušali Backstreet Boys-e, ona se odlučila svirati saksofon i slušati Portishead i Arrested Development. U `00-tima se zaljubljuje u hip hop, počinje pisati lirikse te eksperimentira sa svojim

vokalnim sposobnostima kod Shadowa-a u studiju u Rojcu. Na Seasplash-u prvi put zameditira uz soundsystem, skroz ju obuzme te postaje soundsystem addict. 2008. seli u Ljubljanu i upoznaje Miss Moon (Soul Ting) i zajedno osnivaju Roots Daughters te postaju rezident DJke na DubLabu (Channel 0, Metelkova). Tad otkriva svoju strast prema vinilu. Sa Roots Daughters nastupa po brojnim regionalnim i internacionalnim festivalima a nakon što se 2013. preseli u Berlin, udružuje snage sa Jahmintom Zulu te organiziraju partyje sa fokusom na ženskom stvaralaštvu i kritikom nejednakom društvu u kojem živimo. Iako je specijalist za reggae i dub, svi koji znaju Julie mogu potvrditi da je spektar mjuze koju sluša jako širok pa nam je  ovoga puta pripremila svoje najdraže soul, funk, disco i highlife ploče i hitiće – don`t miss!

Četvrtak 21.07, 22:30 u Circolu

WAZABY

Stefano Mijović sakupio je 11+ godina iskustva kao DJ i event manager, te nastupao na više od 400 raznih evenata u Italiji i Hrvatskoj. Žanrovi: Electroswing, Evergreen (60, 70, 80), 90te, Commercial, Reggaeton.

 

Petak 22.07, 22:30 u Circolu

DADO MATANIĆ

“dobrodošli na večer ljubavi i…kaosa😎”

Subota 23.07, 22:30 u Circolu

SHURKI

Marko Šuran, poznatiji kao DJ Shurki bavi se glazbom od svoje 16. godine. Završio je osnovnu glazbenu školu za klavir u Pazinu, a svoju karijeru počinje kao rezident discotheque Zodijak Lanterna u Poreču, a kasnije i u discothequi Kukuriku u Pazinu. Od 2015. godine rezident je discotheque Magnus, također u Pazinu. Preferira glazbu 80. i 90. godina, te današnji house i deep house. Nastupa na brojnim manifestacijama diljem Istre i na jadranskoj obali.

Skip to content