Press ured

PRESS URED

Press ured nalazi se u foajeu Kina Valli, Giardini 1 i otvoren je od 16. do 23. srpnja s radnim vremenom od 9:00 do 17:00 sati.

Press ured zadužen je za pružanje informacija, naknadne zahtjeve za akreditacije i posredovanje za intervjue.

NOVINARSKE AKREDITACIJE

Prijave za akreditiranje medijskih predstavnika otvorene su od 9. do 27. lipnja. Informacije o načinu prijave možete pronaći OVDJE.

ZAHTJEVI ZA INTERVJU

Zahtjevi za intervju dostupni su u Press centru. Zahtjev valja čitko ispuniti i predati djelatnicima Press centra. Nakon obrade zahtjeva, a u roku od najviše 24 sata od njegovog podnošenja, odjel za Odnose s javnošću kontaktirati će podnositelja. Zahtjevi se mogu uputiti i putem e-pošte

sanela@pulafilmfestival.hr.

Molimo da se ugovoreni intervjui ne otkazuju, a eventualno otkazivanje podnositelji su dužni javiti Odjelu za odnose s javnošću najmanje 3 sata prije početka već ugovorenog intervjua.

PRESS PROJEKCIJE I KONFERENCIJE

Raspored projekcija objavit će se u drugoj polovici lipnja.

Organizator zadržava pravo izmjene rasporeda press projekcija i konferencija za novinare, kao i ostalog press materijala. Eventualne izmjene objavit će se u rubrici „Raspored press projekcija i press konferencija.“

VAŽNO! VREMENSKI EMBARGO!

Molimo sve novinare koji filmove iz Natjecateljskog programa gledaju na jutarnjim projekcijama za medije da svoje kritike NE OBJAVLJUJU prije početka večernje projekcije filma u Areni.

Ljubazno vas molimo da odvojite vremena i pročitate posebne mjere koje su trenutno na snazi kako bi vam posjet Festivalu protekao na što sigurniji način.

Skip to content