Pravila i uvjeti online kupovine

UVJETI KUPOVINE
Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Javna ustanova Pula Film Festival, OIB 12904220272, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jednu ulaznicu. Kupnjom ulaznica Kupac prihvaća ova Pravila i uvjete poslovanja. Ukoliko se ne slažete s navedenim, molimo vas da ne koristite dalje ovu uslugu.

POSTUPAK
Kupnja ulaznice vrši se odabirom željenog naslova te njegove satnice ili odabirom dana u kalendaru, izravno iz izbornika Raspored ili direktno putem ONLINE ULAZNICE.

Nakon izbora željenog filma i termina:
– odaberite broj ulaznica
– odaberite vrstu plaćanja
– registrirajte se ili se prijavite
– provjerite točnost podataka prije potvrde kupnje te izvršite plaćanje.

Postupak kupovine je u sustavu ograničen na 30 minuta. Vrijeme možete provjeriti u gornjem desnom kutu. Ukoliko niste dobili potvrdu za ispis ili niste dobili e-mail s potvrdom kupovine ulaznica – transakcija nije obavljena i ulaznice nisu kupljene!

REGISTRACIJA
Kupac mora biti registriran kako bi izvršio kupovinu. Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da unese e-mail adresu i lozinku.

PLAĆANJE
Online plaćanje moguće je izvršiti putem debitnih i kreditnih kartica (American Express®, MasterCard®, Visa, Diners, Maestro). Jednom potvrđena i kupljena ulaznica više se ne može opozvati i poništiti.

UVJETI DOSTAVE/ISPORUKE ULAZNICA
U završnom postupku kupovine online ulaznica na vašem sučelju prikazat će se potvrda o kupnji (ulaznica) sa svim potrebnim podacima (QR kod, datum predstave, cijena, broj ulaznice). Za ulazak na projekciju potrebno je predočiti ispisanu ulaznicu ili QR kod putem pametnog telefona. Ulaznica će biti poslana i na vašu e-mail adresu koju ste upisali tijekom registracije, a uvijek se nalazi i na vašem računu na poveznici ‘Moj račun’.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA
Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

PROMJENE, PREKID ILI OTKAZIVANJE PROGRAMA
Pula Film Festival zadržava pravo izmjene programa. Pula Film Festival ne obvezuje se na povrat novca od prodaje ulaznica te nije odgovoran za eventualnu štetu u slučaju prekida ili neodržavanja programa uslijed vremenskih nepogoda ili izvanrednih okolnosti.

ZAMJENE I REKLAMACIJE
Prije nego što kupovinu konačno potvrdite provjerite sve podatke o željenom filmu, terminu i vremenu projekcije jer naknadne reklamacije ne uvažavamo. Zamjenu ulaznica ili povrat sredstava nije moguće ostvariti.

OSOBNI PODACI I PRIVATNOST
Javna ustanova Pula Film Festival s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi (EU) 2016/679 o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podatka i slobodnom kretanju takvih podatka, nacionalnim propisima kojima se regulira zaštita osobnih podataka uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
Pula Film Festival vaše osobne podatke može podijeliti s trećom stranom zbog omogućavanja online kupovine ulaznica i kartičnog plaćanja. Više o zaštiti osobnih podataka pročitajte ovdje.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA
Posjećivanjem stranica internet trgovine komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

IZMJENE PRAVILA I UVJETA ONLINE KUPOVINE
Pula Film Festival zadržava pravo mijenjati i ažurirati ova Pravila i uvjete online kupovine. Svaka izmjena biti će objavljena na stranicama naše internet trgovine.

PODNOŠENJE PRIGOVORA
Pisani prigovor možete osobno predati u poslovnim objektima Pula Film Festivala ili poslati:
– poštom na adresu: Pula Film Festival, Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula
– putem faksa na broj: 052 393 320
– elektroničkom poštom na e-mail: info@pulafilmfestival.hr
Na vaš prigovor pismeno ćemo odgovoriti u roku od 15 dana od zaprimanja istog.

Skip to content