Ocjenjivački sud Studentskog programa

Jasna Nanut

magistrirala je Filmsku i televizijsku režiju na zagrebačkoj Akademiji. Kratki filmovi koje je snimila tijekom studija prikazani su na Zagreb Film Festivalu, u Puli, Vukovaru, Motovunu, Sarajevu, na Poitiers Film Festivalu, Premiers Plans d’Angers-u i mnogim drugima. Dobitnica je dvaju Oktavijana – za svoj diplomski film Igra malog tigra, i prvi profesionalni kratki film Tanja. Trenutno je u postprodukciji debitantskog dugometražnog filma Sedmo nebo, a ujedno radi na svom sljedećem filmu Birdie te razvija humorističnu seriju Igra malog tigra, inspiriranu dugogodišnjim televizijskim iskustvom. Zamjenica je predsjednika i članica Upravog odbora Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Vedran Živolić

rođen je u Puli 1986. godine. Diplomirao na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Član he ansambla Zagrebačkog kazališta mladih i dobitnik Zlatne arene za najbolju ulogu u manjinskoj koprodukciji – filmu Lazar (2015) Svetozara Ristovskog.

Ervin Pavleković

(Rijeka) magistar je hrvatskog jezika i književnosti (Filozofski fakultet u Rijeci), MA Communication, Cultureand Media (Faculty of Media and Performing Arts, Coventry University, UK), student poslijediplomskog doktorskog studija Interdisciplinarnih humanističkih znanosti te vanjski suradnik, asistent u naslovnom zvanju pri Katedri za teoriju književnosti i stilistiku na Odsjeku za kroatistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Bio je voditelj marketinga i odnosa s javnošću na East Winds Film Festivalu u 2018. godini, a u 2020. godini član stručnog žirija Međunarodnog studentskog filmskog festivala u Rijeci (STIFF). Filmske kritike objavljuje na portalu Filmovi.hr, u Hrvatskom filmskom ljetopisu te u Novom listu, a 2022. godine dobio je nagradu Diploma Vladimir Vuković Hrvatskog društva filmskih kritičara za najboljeg novog kritičara u 2021. godini.

Skip to content